bland lastpallar och för höga hyllor


han är en destruktiv man
med skaparambitioner
en förlorad hjälte som lägger upp för små portioner
han förstör sina lungor
men han har ju ändå slutat skrika
och high-fivar kreatörerna
men hatar fortfarande de rika.

avbruten
(det är lätt att komma av sig)
men inte nedbruten, än.

från lastkajen

en smula tafatt julstämning
november i en lägenhet nära en fornlämning
jag är lite socialt avdomnad
och jag skyller på allt
det är så lätt att flytta ansvar när landet är fint men kallt.
det är lite fram och tillbaka,
men jag tror det ska vara så och jag vill alltid göra dig glad.
jag kommer ju alltid hem
och från lastkajen ser oslo ut som Belgrad.

avskum

i mitt eget hem. jag är så jävla förolämpad. fy faan.

http://www.corren.se/archive/2008/11/25/jzofzog1is7le78.xml

magnolia och leksaker.

så. jag fortsätter fila på magnolia. det finns rätt mycket att göra när möjligheterna i princip är oändliga. men man ska väl keep it simple. till att börja med, iallfall. fler och fler involveras, iallfall. mer om det på magnoliacn.blogg.se .
jag jobbar på toys R us nu också. det är rätt schysst. förvånansvärt lugnt tempo. jag antar att det blir värre. det enda som är märkligt är att jag känner mig så sjukt socialt avtrubbad. jag skyller på danmark och adecco, tror jag.
danmark för att det var där jag slutade lyssna när människor jag träffade presenterade sig. det var för många jag träffade som jag aldrig skulle se igen. framförallt var det för många jag träffade.
och adecco för att jag, ungefär på samma sätt, träffade för många som jag inte skulle träffa igen. och som var genuint ointresserade av mig. no ork for kallprat, i'm just a fucking adecco.
det är kallt här också, men ingen snö.


förresten. om du vill publicera något på magnolia-bloggen så hör av dig. och jag vet att du vill. för du är också med.

det är kallt i lägenheten, men varmt i magen.


det är kallt i lägenheten, men varmt i magen.
det är tråkigt när du inte är i närheten
men det blir ju bättre senare under dagen.
jag vill bygga något som inte finns
av mina vänner
och andra
men det är besvärligt, för det är ingen som minns
hur man tog hjälp av varandra.
men det är ingen specifik person vi ska klandra.
vi ska bara samlas.

dagens hantverk


MAGNOLIA CREATIVE NETWORK

nedan följer de första anteckningarna som gjorts gällande magnolia creative network.okej, så. jag kan grejer. och det känns som jag gör ungefär vad jag kan göra av det själv. och folk man känner kan ju mängder av grejer. men kanske inte kommer längre. eller i vilket fall har större potential än vad som syns.
så, planen av idag är ett nätverk, ett kollektiv, ett crew. av dig, mig och alla vi känner som kan saker. och saker i den här bemärkelsen kan vi nog samla ihop i "kultur". finkultur och fulkultur och allt du gör eller inte kan göra ensam.
vi samlar ihop skiten och ser om vi inte kan komma längre under en gemensam label. det är målet. det är inte svårare än så. oavsett om man gör vad det nu är man gör för att visa upp det, eller för sig själv och bara sig själv så är jag säker på att vi kan utvecklas/åstadkomma mer/bättre om vi är på samma ställe.

vi gör det för att vi kan. vi samlar ihop oss. du, jag och de andra.
och sedan kan vi göra precis vad som helst.

 vad tror ni om det?
magnoliacn.blogg.se -det är tomt nu, men förhoppningsvis inte så länge till.ipred etc.

imorse, innan jobbet, läste jag lite om ipred. jag har faktiskt inte orkat göra det förens nu. jag menar, jag har fortfarande inte släppt FRA, liksom. men iallfall. jag var arg hela vägen till jobbet. och funderade på om jag skulle skriva något om det. om någon orkade läsa något om det. alls. men nu upptäckte jag iallfall att Johan Rheborg skrivit om det. och sammanfattat ungefär vad jag tycker. så läs det, om ni orkar. det är inte så långt.

http://rheborg.blogspot.com/2008/11/i-sak-hller-jag-med-dom-men.html

visst ja. lägg till "och jag tycker det är äckligt när en konstnärs mål förvandlas från att nå ut till så många som möjligt till en rent ekonomisk fråga", så har ni min åsikt i korthet. puss.

skinnjackor och bilder

 

 det är någonting med att man ska vara musiker för att kunna bära upp en skinnjacka ordentligt.jag menar, jag känner mig aldrig riktigt så cool som de här är. det är crystal castles, igen och de är så fantastiskt fulsnygga, så man blir glad. jag hade nån idé om att jag ska börja posta lite mer bilder. men det är ett kamera-problem. men det kanske kommer.
jag menar, en av de få saker jag faktiskt gillar med bloggar är de med många och bra bilder. gärna sådär trendigt blekta och alla EXAKT lika breda. så att det är symetriskt när man bläddrar ner. jag tänkte att jag skull börja med de här. för att fylla ut lite mellan texterna.

det är givetvis inte jag som tagit/äger bilderna, all credits till ren rox.

ibland läser jag en blogg om stockholm fast jag inte gillar stockholm

"Bondbevakning
Biobesökare övervakas av säkerhetspersonal under nya Bondfilmen. Enligt filmbolaget är det nödvändigt för att avskräcka nätpirater. Aftonbladet frågade åskådarna vad de tycker och fyra av fem svarade att det är helt okej att övervakas på bio. Vissa svenskar ger upp sin integritet så lätt att de inte förtjänar att leva i ett fritt land."

-JA! http://www.pastan.nu/bloggen/inlagg/993.

nyheter

<propaganda>
jag har flera gånger funderat på att göra om allt till en nyhetsblogg. eftersom jag har rätt mycket fritid och sitter och kollar alla nyheter konstant. men jag kom fram till att det kanske inte skulle vara så roligt. MEN. jag kan iallfall tipsa om http://motkraft.net . det är där man får reda på vad som händer utanför aftonbladets värld. framför allt aktivist-vänsterns upptåg och extremhögerns bus. just nu är blitz-squat-ockuppations-grejen fett igång och den övervakas här;http://motkraft.net/nyheter/3301. missa inte det.
</propaganda>

nu ska jag köpa soya. jag har lagt upp bilder på mig själv på en sida av tvivelaktig karaktär idag. ikväll/imorgon kanske jag skriver något lite mer pretentiöst igen.  för det verkar väl som att det uppskattas. eller gör det det?

Crystal Castles-Alice Practicejag vet inte om ni brukar kolla på youtube-klipp på folks bloggar. jag menar, jag gör i princip aldrig det. men ifall att.  det här är ett klipp från en av världens bästa serier, brittiska Skins. med en livespelning av Crystal Castle och deras låt Alice Practice. kanske också världens bästa band med världens bästa låt, just nu. det är inte nytt dock. men helt fantastiskt.
vill nån ha låten/låtar så kanske det kan ordnas. om man säger till. man får jättegärna berätta om man gillar youtubeklipp också. för då kanske det dyker upp fler. eller inte.

kvällspremiär..

..för den nya versionen av en gammal blogg.
sisådär. nu har jag gjort om lite. inga stora tekniska förändringar, snarare kosmetiska. men det tog fan en hel dag. det blev lite mörkare och lite fräschare, kanske. men det är ju mörkare nu. ute iallfall. inte fräschare. jag hoppas det uppskattas. om det inte gör det så gör det kanske inte så mycket, jag menar blogg-eländet har ju sett i princip likadant ut sedan nån gång 06.
jag kanske gör om igen om inte allt för länge.
men förmodligen inte.

bortsett från det tänker jag lägga upp en video imorrn, världens bästa band och låt just nu. så det kan man ju se fram emot.

men du, kolla in den ascoola rss-knappen längst ner på menyn till höger också. sjukt snygg. och om du inte är rss:are så kan du trycka på den så kan du prenumerera på bloggot. låter det för besvärligt kan du kolla http://sv.wikipedia.org/wiki/Rss. så blir du nog ännu mer förvirrad. men ändå.
puss, vänner.


edit; fan, länken blev svart, jag ordnar det imorrn eller nåt..

UNDER UPPBYGGNAD

ja, som rubriken säger.

jag älskar besvikelsen i allt

jag älskar besvikelsen i allt
och oslo när det är fuktigt och pustigt och kallt.
den tysta kärleken i det stora kalla
vardagsrummet,
och alla
ord som inte är tysta
i soffan
i samma rum
skärps av lite för många radbrytningar
men inte lika många punkter som förr i tiden.
det är väl tur det.

för när jag var ung såg jag fram emot de här dagarna med skräck i rösten och munnen stängd.
armarna i försvarspositioner och blicken förvrängd
och lite för många punkter i vad jag ville säga
men jag vande mig vid tanken,
och föraktrocken blev upphängd
på en krok i gymnasiet
och nu försöker jag få styr på internetbanken

och natten.

och idag blev det aldrig ljust i oslo.


idag blev det aldrig ljust i oslo
man vet aldrig riktigt hur mycket det förstör
och mannen jag kallar för mitt samvete
är benskör
men samvete är ju en klassfråga
och tillråga på allt
är platsen jag kallar för sömn
hemsökt
trots att jag absolut försökt
och gjort allt jag kan, med slagträn
i källare som man inte riktigt hittar i
och en övergiven villa
ibland drömmer jag som i högstadiet
men när jag är vaken är det iallfall inte hälften så illa.

RSS 2.0