utan att ta betalt.


det hörs inte ett ljud
för allting finns kvar i mitt huvud.
jag tror det är av respekt för dig, en feghet av mig, ett hån i sig.
men just för nu vill jag inte ha några spekulationer.

..när jag fortfarande inte kan definiera våra intentioner.
du kommer säkert inte behöva mer än så här för att ändå
dra slutsatser, men jag tror du kan hantera det, efter
alla tidigare strapatser.

jag har en okristen anledning till att skriva
men det är ingenting som några försök till goda
gärningar inte kan fördriva, eller kanske lite enklare
riva, till grunden, demolera totalt. jag känner flera
som skulle hjälpa till utan att ta något betalt.

AAAH!

DEN ROSA SJ-REKLAMEN PÅ MIN BLOGG SKÄR SIG MOT ALLT! FAN!insåg just att den bara är rosa ibland. men den matchar inte när den är orange heller. jävla sj.jag insåg NU att jag är arg för att saker inte matchar.
OH
MY
GOOOOD!

vänner, two and a half men, disney channel, tjuvlyssnat.se...

herregud, jag tror inte jag har något att säga.

mjo, jag är glad, det är spikat att jag får åka på elevriksdagen i år. det är ju bra. fast det kanske inte var något tvivel om det, men saksamma. jag har varit hemma idag också, hoppas jag blir bättre imorrn. det är ganska långsamt och tråkigt att vara hemma. faktiskt. jag är en socioholic. trots att jag hatar människor. sätt en diagnos på det, om du kan! hursomhelst så kommer julia hem snart. eller hit snart, menade jag. haha. kul felskrivning. saksamma.
titeln refererar till vad jag gjort idag.

okej.

här kommer en kort sammanfattning;

fredagen blev sannerligen spektakulär. förförfest hos folini, sedan slöt axel och gustav upp på femtiofemman på förfest. kort senare begav vi oss till L'Orient för att rigga lite. en ny mixer dök upp fem i tio. vi skulle börja tio. hursomhelst så kom det en konstant ström med människor från tio. lite lugnt i början. hip som happ så var klockan efter elva och dansgolvet fullt. hipp som happ så var det kö ut på gatan. och så lyckades vi hålla det, det var fantastiskt roligt. så tack, tack till alla som dök upp och festade med oss.

ett par nya datum har satts, de kommer dyka upp på affischer när det närmar sig, oroa er inte.
och är det något ni undrar eller har synpunkter eller önskemål o, skriv en kommentar. så fixar vi det. öhm. det här blev hemskt informativt.

lördagen blev annorlunda efter att ha vaknat upp typ två. jag och axel for iallfall, ganska sent till Mika, mon amie. det var ganska lugnt. men hon var bra, hon är jättebra. och jag fick en dikt hon skrivit efter konfirmationen om mig. det var hur sött som helst. vi stack iallfall till 55:an senare. det var trevligt.

oj, vad långt det här blir. iallfall. idag var jag sjuk. eller jag bestämde mig för att vara hemma innan jag la mig igår. men sedan vaknade jag imorse och insåg att jag faktiskt mådde ganska dåligt. lite synd. men jag ska nog ta mig till skolan imorrn. och få något gjort. eller inte. saksamma. thank ya fo reading.visst ja, jag har remakeat sidan lite grann. jag tycker den är lite roligare. hope ya'll like it.

the feed me wierd things.

LITEN!


rättning; en berättelse kommer i veckan. men här kom en bild. resten finns på spdrsj.bilddagboken.se
inga lösenord required längre, enjoy.

psst.en redogörelse för fredagens happy club kommer upp här i kväll (söndag) och ett större antal bilder likaså, fast på spdrsj.bilddagboken.se som kommer att öppnas för alla när det är klart.


ses snart.

fyra.

feed


kul med fyra saker parallelt just nu.
 • det stora arret på skolan
 • feed me weird things på fredag
 • sceniska musikprojektet
 • PA-konserten på skylten 2 mars

meen. jag mår bra. det vet ni att jag gör. idag har jag limmat fast saker också. det var roligt.


söndag.

kugg

idag är det söndag. och balträning. det blir intressant. igen. bagdad var trevligt igår. oldschool. typ "REBIRTH OF HARDCORE PRIDE!". jävla bra alltså. fredag nästa vecka blir taggat på bagdad. tell your friends 'n come on over.

tillbaka.

hursomhelst. ang. det konstiga avslutet på det tidigare inlägget så spelade jag skivor på lillasysters klassfest. jag hatar barn. så fruktansvärda. tjugo stycken första klassare som springer runt i cirklar och skriker rakt ut. hel hemskt. aldrig mer, aldrig mer.

och nu snöar det. kul.

nån gång när jag orkar slänger jag förmodligen upp fler bilder här. eller så skippar jag det. det märks. jag börjar bli bitter.


meeen, det stora arrangemanget på skolan börjar ta form. iallfall i mitt huvud. jag hoppas på succé.

woho!

mummel

mitt första och största fan har dykt upp! hon heter maja, och är jättebra. hon har redigerat den här bilden åt mig. pappa tog fotot, för övrigt. oj, nu måste jag springa.

värsta festen.

feed


moi, jonas et folini spelar skivor och ljudfiler. det blir dans och värsta bra musiken.vi ses där.

hej mitt block.hej blocket. vad har jag gjort med dig?åh, bittert.

ang. blåst och en födelsedag.framförallt om blåst.

i vår tids sångs andra strof
finns där bara två ord;

katastrof, katastrof.
men också en berättelse
om en serie mord
på ett självförtroende, för stort
för omgivningen.
vilket föder en tanke om att helt lägga om
sitt liv, igen.

men.

förutsättningarna är ju inte helt lyckade.
när det förföutnas kroppar redag blivit styckade.
och sålda.


trettonde januari var iallfall trevligt. tack för det.

bloggens förfall.

typ; hej bloggen.

igår klippte jag mig. det blev okej. typ inget jag behöver ha ångest över.iallfall. idag genomförde vi ett powerpoint-stormöte. jag tror inte någon förstod ironin i powerpoint. synd.hm. jag gör lappar. och börjar planera reppmötet nästa vecka. jag har liksom inget bättre för mig, ingen lektion förens om en och en halv timme. min första lektion idag. fan.
sen ska jag åka och handla. till på lördag. lördag blir nog trevligt. tror jag.jaja. besökarantalet minskar här. jag känner mig ganska töntig som håller koll på det. men det verkar som min blogg har haft sin storhetsperiod. eller också har ingen tid att surfa längre när det är så äckligt mycket att göra hela tiden. förmodligen det första alternativet. saksamma.

välkommen.

För du visste att du var välkommen
Att använda min axel som askkopp
När du rökte din sorg

 
Problemet var inte brist på hopp.
Utan en ovälkommen känsla
Av att vara inlåst.

 
Det fanns inget system för ditt blods floder
Det fanns väl egentligen inget system för något
i den där ungdoms-ekan utan roder.

 

Det mörknar tidigare där jag snart är

 
Jag tror problemet ligger i ett begär
Jag behöver mitt eget intresse
men jag låter mig inte.


sista terminen.

imorgon börjar det igen. för sista gången. jag tänkte göra en lista. över vad som kommer vara en plåga. men en sån där plåga som jag egentligen tycker om, men kommer ha ångest över.ni vet.

 • scenisiska musikprojektet (ordf. sätta upp en föreställning, med allt det innebär.)
 • projektarbetet (sätta upp en konsert, om någon missat det. det kommer plancher)
 • elevrådsarbetet(det stora arret, val av ny styrelse, skoltröjor, stormöte, etc.)
 • distriktsstyrelsens arbete(svenska kyrkans unga)
 • balen(!)
 • ansökning om volontärtjänst (svenska kyrkan-typ england ett år)
 • cluben på bagdad (happy club or happy people, be there 26/1!)
 • jaa, skolarbete, kanske?:P
 • the carmen electro association (ska vi spela på fest i valen eller?)
 • just det, jag fyller år också. fast det är snart och inte så besvärligt.
 • ev. konfirmand meck.
 • ev. arbete (hur blir det med Cloetta Center, axel?)
 • högskoleprovet (kommer jag inte ens tycka om)
 • relationer (herregud..)
sammanfattningsvis. jag kommer ha häcken full hela våren. jag kommer förmodligen ha jätteroligt. men häcken full. och jag har liksom inte under jullovet hunnit bli av med vare sig huvudvärken eller att jag biter ihop hela tiden och har ont i magen.  jag komme förmodligen inom kort gå till skolsköterskan och förmodligen bli våldsam om hon säger åt mig att börja träna något istället för att ge mig något att knapra. för jag har inte tiiiiid att träna, damnit.

såatte. det blir fest.

elefantens död.

fallskärmselefanten

and so it is.

Det är inte lätt för dig när dina drömmar vägrar dö

Men du måste se att alla drömmar är bra drömmar

Även om de inte kan locka fram någon januarisnö och det är så himla besvärligt att vara väderberoende, varför finns det ingen sådan diagnos? Ett enkelt regelverk för när för när man ska avgiftas innan man förgås. Kanske i en cell där jag  bygger min egen framtid,  klipper, pysslar och limmar. Tillbringar mina sista sekunder,minuter evigheter och timmar. Och saknar en dröm (glöm, vännen, glöm). Om att allt är guld som glimmar.

 

Jag hoppas att jag vaknar en dag

och har tappat allt som rimmar

Så jag får försöka klara mig som jag

ville att du skulle, utan trygghet regler och svag.

 

För jag är aldrig ensam på riktigt och jag försöker alltid, jag vill allting allting, som jag bestämmer är viktigt. Och det har ingenting med djurrätt att göra vänner, det är helt och fullt narcissistiskt. För jag har inga sådana illusioner kvar, om att det är för ert bästa jag bryr mig om er, i slutändan är det ändå jag som får ut något av det. Jag är för exotiskt för att vara blåögd på det viset. Men det finns mycket som inte är riktigt som det ska, ingenting är väl egentligen enkelt nog, jag hoppas att det löser sig, Lala, men lovet är snart slut och det är lätt att stava fel på lov. För o:et sitter precis bredvid i:et. Men livet är inte slut än. Nejdå, inte än.nu. nej, jag bara skojade. Inte än.


speaking of midgets.

jag träffade teed idag. allmänt känd som världens bästa dvärg. sedan kom jag hem och loggade in på skunk. det är inte så ofta. hursomhelst, direkt kopierat från teeds skunksida;

För att citera en viss Maria Wetterstrand: "Sverige går nu mot fyra bortkastade år". Tack till alla cpn som gjorde en moderat regering möjlig. Ni kan dra åt helvete.


tack teed.

blipblop.

blipblop. jag har beställt en t-shirt. den var snygg. jag har gjort en..jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska kalla dem. det är ju ingen riktig tavla. eftersom den inte är inramad. och kollage känns så..nej, jag vet inte. det är pyssel. jag vågar inte kalla det konst. det är underhållning. jag ska scanna så kanske det dyker upp här. men nu ska jag duscha och åka till michelle. så är det med det..

kort sagt.

policia
Illustration: Mattias Elftorp, http://www.yelah.net/

-psst, förresten.
dagens låtar. temat är elin:D

Lapinlahden Linnut-Su Ja Se Elin

Ranar Christiansen-Drömmen om Elin

Kangaroo.

Kangaroo.
moi et folins petit amie.(schuubi dobi, eeeey?)

the best of nyårsafton;

"nu är det bara en timme kvar till halvslaget."  -det bästa var att klockan var 23.30..
"xxxx- ditt fylla dummo!" -kort sagt.


gott nytt år, vänner.

RSS 2.0