sedan sist.

allt jag visste var jag skulle sluta med ordet brev.
men det började med att du skrev

igen, som sagt, första gången på kanske tre år?
men du får gärna störa, det vet du att du får.
jag hoppas att du minns det, om något.

det verkar ha hänt dig mycket sen sist.
jag känner mig precis som förut, men visst
det har hänt saker med med mig också, det är klart det har.
men jag vet inte riktigt hur jag lägger fram enkla svar och jag
som tyckte att jag blivit kreativ,  uttryckslöst svag.

det var år sedan jag satt på en sten vid vatten
och sedan vi smet ut om natten.
sedan vi sjöng och log och levde, men
som jag sa, vi får snart hoppa över en bänk tillsammans, igen.


ledsen att jag skriver här så sällan nuförtiden. det kommer komma upp lite plancher iallfall. snart. och ja, visst, jag är klar med volontär-ansökan nu. det är fantastiskt behagligt. men jag vet inte vad det är i uttrycket  "så är det med det" som jag fastnat för. så himla fånigt. men..så är det mfan!

untitled.

Köpenhamn: Stormningen av Ungdomshuset närmar sig – Politikerna nekar en fredlig lösning

läs mer på; http://www.motkraft.net/index.php?view=news&id=2559

man ska hålla många bomber
i luften, och jag som är så dålig på att jonglera
mitt huvud är fullt av tromber
och jag är lika dålig på att sortera som jonglera.
så det är svårt att få ordning på allt och i en vanlig värld
skulle jag för länge sedan ersatts, tagits ur bruk.
och min älskling, hon är sjuk.

London, Part 3.


äntligen hemma.

det enda som egentligen hände efter att jag skrev sist var att jag köpte ytterligeare två t-shirts och jag och julia gick till the pelican. kanske världens bästa ställe. det var rökigt, överfullt, billigt, brittiskt och jag drack guiness. det var någon slags öppen scen-historia den kvällen också, så det gick upp några, spelade tre låtar, sedan slog de på en låt från cd, sedan kom nästa upp, jag tror att hälften av alla som var där spelade. det var hur mysigt som helst. julia var hur rolig som helst också.
sedan gick vi och köpte fish and ships. national dish(aster). det var sjukt flottigt. så julia försökte hitta en hemlös vi kunde ge det till. sedan ville hon spela fish-ball(?) mot en vägg där man inte fick spela boll. det slutade med att björn, julias bror, låg i sin säng och läste topphälsa och åt fish and chips. fin bild.

flygresan gick bra, vi var sena pga. strul med tunnelbanan. men vi hann med kanske två minuters marginal. det var ju bra. det var lite björns fel också, neccesären i handbagaget. inte helt lysande. meeen. det gjorde int emig så mycket, jag var lugn. man får gissa av sammanhanget vilka som inte var lugna.

men nu är vi hemma. och ska titta på Battle Royal innan vi tar tag i allt vi inte gjort.

London, Part 2.


det har gatt nagra dagar nu och jag har inte hunnit skriva. sa det har blir valdigt kortfattat ocksa.
hursomhelst.


tisdagen
spenderades pa oxford street. det var hemskt trevligt. jag kopte nagra presenter, och en t-shirt, en pike (med en dutt over e:et som jag inte lyckas gora pa det har tangentbordet), tva par kalsonger, ett balte, en slips och formodligen fler grejer jag glomt. allting var brutalt stort. typ top shop tog tva timmar att klara komma igenom, fem vaningar och alla var som fucking biltema. sjukt. vi var pa adidas store, nike store, FCUK, top shop, top man, urban outfitters och nagra stallen till jag glomt.

jag tror det var det vasentliga fran tisdagen.


onsdagen
akte vi till hammersmith, for att ga pa kopcenter. det sog ganska hart. ett paradis for undre medelklassen dar de kan kopa chinesiska t-shirts for tva pund av indiska kassorer. jag kopte en for liten skinnjacka. javligt rock. och en randig troja. inte lika rock. julia kopte (mest anvanda ordet i dagens betraktelse; kopte) tva jackor och tusen andra prylar. sick. vi tog oss hem skapligt iallafall och akte senare pa kvallen till nagat annat stalle jag inte minns vad det hette ( vi passerade picailly circus och massa sant dar crap, sa nu har jag sett det, sa ni vet). iallfall, vi akte forbi apple store, tva vaningar, VACKERT! jag sag en vit hummer-limo ocksa. det var schysst. men pa det dar stallet sa sag vi en forestallning, jump, hette den. typ kampsport och slap-stick. stord acrobatik och typ jackie chan-humor. det var trevligt, det var det faktiskt. vi akte hem sedan ocksa.


torsdagen
(idag) skulle vi aka till southampton. meeen vi missade hallplatsen och trodde vi hamnat i scottland. men det visade sig att vi var narmare wales. i vilket fall var vi fel. sa vi akte tillbaka. ganska langt. southhampton ar typ indiskt. sa vi tankte det kunde vara trevligt. jag tankte mig typ mysigt, indiskt. men det var typ ghetto, indiskt. vi kanske hamnade pa lite fel del av stallet, men hursomhelst sa krangde alla butiker tva ar gamla mobiltelefoner, bollywoodfilmer, plastiga leksaker och en och annan schal. vi gick en halv gata, at pa KFC sedan akte vi hem.

vi ska ta ett sista varv pa vadhettere portobello road senare och kopa allt vi glomt. senare ikvall ska vi ga till en engelsk pub. det ar ju typ allmanbildning. eller nat. imorrn aker vi hem.
saa..det blir bra.och da kommer man slippa lagga till prickarna over bokstaverna i huvet. formodligen ganska behagligt.


sa ar det med det.


London, Part 1.vi landade pa stansted tio i atta lokal tid, efter att gatt upp halv fyra for att ta oss till skavsta. flygredan gick bra, men ryan airs plan ar typ sma och skramliga. vi traffade lillasyster Lindstrand pa flygplatsen. och Ebba. samma plan. jag traffade en konfirmand ocksa, Andreas.liten varld. jag har ju inte flugit sedan mallorca typ nittinie, sa jag har ingen direkt flygvana. men det gick bra. jag ar tydligen inte sarskillt flygradd. eller ocksa var jag bara for trott for att bry mig. hursomhelst sa landade vi efter att piloten berattat att vadret skulle vara "taskigt". det var javligt brittiskt.

tagresan in till london var sjukt trainspotting. typ overgivna hus langs ralsen, jag fick parkour-abstinens. men det var brittiskt, dimmigt och lerigt. vi akte lite tunnelbana sedan och kom fram till notting hill. kortfattat, eftersom jag maste lamna over datorn nu, sa har vi gatt langs protobello road, kanske varldens basta gata med varldens basta affarer och jag har kopt ett par skor. sedan vi kom fram har det varit typ varmt. like, jattevarmt. min englska funkar skapligt ocksa, det ar ju ganska skont. jag har sovit nagra ganger under dagen ocksa.

visst ja, vi gick in i en extremsportbutik. och traffade en man, pratade lite om longboards, och sen typ hej, vart kommer ni ifran? sweden. och han var fran linkoping. skaggetorp narmare bestamt. han kande givetvis firtst aid-grabbarna ocksa. mindre varld.forhoppningsvis kommer det fler rapporter.
och bilder om jag orkar. annars kommer de nar jag kommer hem.


julia ar bra ocksa.

love.

Molina, London and FW:

oj vad länge sedan det var jag var här. det är lite besvärligt, det är mycket som tar mycket tid. iallfall, jag har fått svar från alla som ska skriva referensrev till mig inför england, och alla fixar det. det är jättebra.

Jason Molina var bra, spelningen var sisådär, men han var kanon. Det blev lite dyrt, men det är trevligt att minnas att man bjudit Jason Molina på en Campari. Jag hoppas vi kan boka honom till nånting i stan i vår, när han kommer tillbaka. Det var en fantastisk lägenhet hon hade också, joda. Det var hemskt trevligt.

det kommer bilder någon gång.

på måndag far jag till london med Julie et elle's Mere. det blir trevligt. där har jag aldrig varit.  om det finns någon uppkoppling så kommer det rapporter. om inte annat kommer de när jag kommer tillbaka. värsta bra, allting blir häftigare om man gör det i london.

nu ska jag snart gå till julia. så är det med det.

Happy contest!


jag försökte tänka ut någonting som rimmade på ekonomi. men ingenting var riktigt bra, ingenting rimmar på min ekonomi. fabolous.

jag har börjat samla ihop lite spellistor inför nästa club. det ser bra ut, jag hoppas på det bästa. vi har fixat så att det blir en speciell drink för kvällen, en sexa som bara kostar sextio spänn istället för typ åttio eller nittio eller vad det kostar. men vi har inte riktigt lyckats formulera det. typ "Happy drink to get Happy drunk".
jaa, vi har en tävling, bästa förslaget i bloggkommentaren kan vinna ett inträde!

nu ska jag äta våfflor.

söndag 11:01

 jag vaknade just. julia somnar snart om och det kanske blir mackgrills-mackor till frukost. så bra. balträningen börjar inte förens ett och det är ganska behagligt. det är kallt ut, men varmt inne och jag känner mig relativt utvilad. trots att jag MÅSTE fixa papprena till england. fan. och ha naturkunskapsprov på onsdag. och ha redovisning i religionen på tisdag. och dela ut rosorna på onsdag.

 men dexter gordon spelar stairway to the stars. det är bra.

YEEES!

min ipod funkar mig igen!

kaninspelet!

kanin


jag tror ingen någonsin kommer knäcka mitt highscore. men vill du försöka så finns världens bästa spel just nu, winterbells, på http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm.

spöken.

bäst just nu:
  • rosorna gick bra.
  • trakasserier av goda anledningar.
  • feed me wierd things-t-shirts.(okej, kanske inte så bäst, men lite kul. ändå.)
det snöar igen.
men det känns lite sent. (som så mycket annat.)
jag antar att det inte var illa ment.

jag fick höra att ni skulle flytta idag, av din mor.
jag pratade lite med en syster också.
jag tänker mindre på dig än du tror.

kort.

åååh, alla hjärtans dag är alltid besvärligt. nu hade vi glömt bort rosförsäljningen totalt också, så det blev panik. men det löste sig. gosh.
så himla irriterande, jag vill åka till nkpg i helgen igen, Bamse fyller ju år, men jag måste fira min egen födelsedag med en av släkterna (:P) i åtvidaberg. äschdå. men det blir trevligt antar jag.

det finns några nya bilder på http://spdrsj.bilddagboken.se... bara så ni vet. inget spektakulärt, men ändå. det kan ju vara trevligt. jag orkar för övrigt inte fixa något lösenord där igen. det får vara öppet nu.

just det jag har en blogg jag tycker om just nu också. det kan ju vara värt att nämna. beautiful disaster- http://truthofme.blogg.se. hon är duktig med, ord, mycket. kika in där.

tid för sömn.

and it's all going to be.

alright. it's all gonna be alright.

7696790370098796864563542356487564.

jag vill försöka förklara allt, även allt jag inte vet eller inte förstår.
framförallt det jag inte förstår, och jag vill, jag vill verkligen göra det nu.
jag vill be om ursäkt för hur jag är rädd att du mår.

jag vet fortfarande inte riktigt vad som hände sist
vi sågs. men jag vill verkligen veta.för att kunna dö för dig.
så jag ringde.
men du duschade visst.

RSS 2.0