fiol.

det händer att man saknar hur man var förut. en gång för inte jättelänge sedan hade jag en dovare nyans.
lite blekare, mörkare. det var lite lättare då, nu är det svårt att få grepp, det känns som att jag inte har någon substans. jag vet inte om jag tycker om att vara så klar och utåt som jag uppfattas. visst gör jag det.förresten. jag får bara ångest när..


jag inte har något att säga.
på en bakgata i mitt undermedvetna sitter en man
och spelar fiol.
han vet hur man gör, han.
fiolen är allt han äger, den och en ful stol.
ibland hör jag melodierna och undrar varför, varför jag kan se tonerna falla som snöflingor.
när alla i det här landet vet att det inte snöar. men fortfarande uppskattar ljusslingor
över gatorna.
ibland är det så
tyst att jag bara hör varmvattenelementet
och mitt eget hjärta
slå.

bedrifter.


okej, jag minns inte när jag gick utanför dörren hittills. det måste varit i torsdags.

den här helgen har jag sett fjorton avsnitt av srubs. och fem av "chuck". grymt bra serie, iallfall, alla är snygga och det är en datanörd som blir hemlig agent när han får alla regeringens hemligheter in i sitt huvud. ni fattar konceptet, bra grejer.
jag såg oceans 13 också. inte jättebra.

om det inte framgått, vilket jag hoppas att det gjort så har jag varit sjuk. eller sjuk nog för att vägra jobba i fredags och därför avsäga mig rätten till att ha nåt kul på hela helgen. det är lika delar heder/rädsla för de arga tanterna. och det är övervägande rädsla, min heder är väl himla dumt att hänvisa till.

jag har laddat ner britney spears best of också. det kan ju vara bra att ha, tänker man. har också en tanke på att lansera mig själv som pirate dj, eftersom ganska stor del av de 30,46 gigen musik jag har är just nedladdad. frågan är hur svårt det kommer bli att få jobb på andra ställen än typ anarko-fester..man kanske skulle ha det som alter ego. lite som en hemlig identitet, och alltid spela maskerad..hmm..

jag har försökt en hel del i diverse tracker-program för att göra chipmusik. dock är det helt sinnessjukt jäkla besvärligt. jag tror inte jag har orken. jag är inne i någon slags kreativ kris känner jag nu också. jag läser tusen bloggar, och kollar på tusen stand up-klipp och lyssnar på lika många för att jag hoppas att det ska ge något. för jag känner inte riktigt att jag kan producera något.

det kanske är dags att sluta?

uppdate pt.2

resedagboken:

det blir väldigt långa uppehåll här.jag vet. men jag tänkte att även om det här inte blir så långt så ska man få veta att jag lever.

julia var här förra helgen tilsammans med mor etc. det var himla trevligt och jag fick massa makaroner.

den här helgen var axel och follin här. det var väldigt manligt, men välbehövligt. follin ville beställa en whopper på mcdonalds och allting blev lite osammanhängande. men helt okej. dock är jag fortfarande sliten, förstår fortfarande inte grejen med att alla ställen i stan har öppna till fem på morgonen. det är inte mänskligt.

jobbet går också bra, även om det börjar bli lite vana. just nu sitter jag på jobbet och det kommer ingen. det är skönt. jag kommer inte riiktigt överens med min handledare ibland. men jag har kommit fram till att det mest är för att hon är en surkärring ibland. men det är inte värt besväret att bråka om det. halva tiden har ju redan gått, snart. det är snart jul och jag har köpt lite juilklappar med julia. och jag ska köpa en julklapp till henne imorrn tror jag.

jag skriver på en monolog också. men det är fortfrande hämmligt när den kommer framföras. men det märks.

de har satt upp julbelysningen i min stad nu också.

/adam

uppdate.

okej. uppdatering.

i fredags var jag ute. eller jag var hos lars, sedan gick vi hem till mig. och sedan gick vi ut igen. sedan gick jag hem, nästa direkt. det räckte så.
resten av helgen läste jag bland annat exakt 479 rocky-strippar. jag gick inte ut heller.
sedan fick jag mitt trådlösa bredband i måndags. det var himla skojigt. så nu kan jag bacefooka dygnet runt, hur mycket som helst och precis vart som helst. skojigt.

sedan har det inte hänt så mycket.
de har börjat sätta upp julbelysningen.det är trevligt.
potatismoset som jag haft i snart två vekor har börjat jäsa. typ. det bubblar på nätterna. för att ha någon att prata med har jag satt en vitlöksklyfta i lite vatten. det har börjat komma rötter. så det är ju kul.

i helgen har jag ett fett arrangemang att styra med. det är halloweenfest för konfirmander etc.
mors familj kommer också. tillsammans med julia. det blir himla trevligt.
jaja. det var allt. jag finns på facebook om det är något. hujedamig.

KOM HIT, SÅ SKA JAG VISA DIG GATUVÅLD, DIN JÄVLA STOCKHOLMSHYCKLARE!

ETT DJUPT ANDETAG.
sådär.

ang: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1152369.ab

den här killen. han kommer få ett pris på mtv-galan. för att kan, rent konkret, har startat en grupp på facebook.

hans personliga uppoffring, allt han har bidragit med är att han såg sin polare få fetspö och råka dö. det var ledsamt. givetvis. det är inte den döda killen jag vill åt. men den här snubben, han ska få samma pris som Aung San Suu Kyi, ni vet bruden som suttit i husarest för att hon försökt BEFRIA SITT LAND. jag får en svag förnimmelse av att bara tanken på att ge det där priset och uppmärksamheten till den killen skulle vara ett enormt hån mot allt hon gjort och allt hon står för. den där killen vars enda bedrift är att ha skapat en jävla facebookgrupp som inte kommer förändra ett jävla skit, mer än att människor kan sitta och vara nöjda med sig själva för att det känns som att de gjort något bra.när de inte förändrat någonting.
allt den här jävla stockholmaren har gjort är att ha hjälpt många människor att lura sitt samvete. lite till.

men jag är glad att han iallafall bytte namn på facebookgruppen. "bevara oss mot gatuvåldet" gav mig huvudvärk medans "bevara oss från gatuvåldet" bara ger mig utslag över hela kroppen.. bevara känns så sjukt malplacerat i sammanhanget.

hur gick det med de röda tröjorna, förresten?
burma är fortfarande inte befriat, ha?


själv har jag inte gjort någonting. eller jo, jag skaffade facebook idag.

RSS 2.0