vid havet kan man tänka.

när du har ansiktet vänt mot stjärnorna, ständigt. så kanske du inte ser djävulen på stigen framför dig.

hoho.

åh, nu är jag ju tvungen. kalasdesperat.blogg.se skriver; sen loggade jag ut, och gick och la mig, inte för att jag slapp adam för det. han började nämligen sms-stalka mig.. aja. stackare.
slutcitat.
dessvärre var det ju inte så. ty jag sms:ade astrid, ja. för man vill ju inte vara otrevlig. bara för att höra så hon inte var arg. för man vill ju inte göra någon arg. sedan sades det godnat. efter DET började astrid sms-stalka mig, då jag hade gjort henne så förvirrad att hon inte kunde sova.

det var sanning, bara sanning, och inget annat än sanningen. puss(dessutom heter det inte underhålld, astrid, utan underhållen.)men nu, massor timmar senare ser jag att hon tagit bort inlägget. men dessvärre har jag inte själ nog att redigera bort nåt. men jag måste ändå be om ursäkt, då astridvännen tycks ha föregått med gott exempel och avblåst vårt begynnande blogg-krig. jag vill ju ändå inte vara elak. det vet man väl. kanske. men det är lätt att bli missförstådd. ni vet.

ibland så blir jag på ett konstigt humör.


a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:05):
nu ska jag sova
a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:05):godnatt.

vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:05):ehm. okej.
vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:05):godnatt astriid.
vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:05):sov gott.

a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:06):detsamma

vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:06):dröm om..såpbubblor?
vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:06):jag tycker iallfall om såpbubblor.

a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:06):jaa. verkligen . inte
a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:06):okej
a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:06):jag med, fast kanske inte drömma om dom
a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:06):men skit samma.
a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:06):hejdå adam.

vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:06):äsch. regnbågar?

a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:06):oj
a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:06):lägg av nu

vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:06):eller..såpbubblor.
vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:07):såpbubblor är trevligt.

a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:07):drömde att du tatuerade mig häromnatten men det kan vi ta på lördag

vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:07):oj, men astrid, drömmer du om mig igen?
vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:07):"kära blogg, inatt drömde astrid om mig igen.."(det är här det roliga börjar. adams. anm.)

a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:07):jag drömmer om många

vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:07):"hon gjorde det mycket förut, men jag trodde hon slutat med det"

a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:08):"kära blogg, idag råkade jag förstora adams ego någiot, trodde inte det var möjligt"

vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:08): "ibland så drömmer hon att jag är naken, har hon sagt"

a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:08):"ibland hatar jag adam"

vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:08):"jag tror hon är litet pervers egentligen, trots det gullig yttret"(jagvet,man kan inte säga yttret.adams.anm.)

a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:08):"fuck off"

"vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:09):" de är såna där, de små söta. värsta vargarna egentligen.
"vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:09):"man borde nog akta sig"

a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:09):lämna mig ifred

vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:09):måste jag det?

a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:09):ja.

vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:10):"kära blogg. ibland sänder astrid ut väldigt oklara signaler. jag blir lite förvirrad då, trots att jag uppfann oklara signaler-tricket"
vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:10:)"jag kanske inte borde vara så naiv"

a s t i.            i just want to take it off of you. säger (23:10):godnatt adam

vid babels floder, där satt vi och grät. I pilträden som där var hängde vi upp våra harpor. säger (23:10):"fast man vill ju inte vara märkvärdig."

(astrid loggar ut.)(ibland så har hon visst ingen humor.)(jag hoppas att hon inte ser på det här som att jag roar mig på hennes bekostnad. för så  är det väl inte. det belyser ju lika mycket mina sociala svårigheter. eller nåt. skitsamma.)


"vad ska jag göra nu? vad ska jag göra  n u ? när allting är kväll och det är ingen fest ikväll, nej ingen fest ikväll. men han är ju ändå snäll, ja mest snäll, han är ju mest snäll."


en sista morgon.

på arvika. det var ungefär så här;
                    
-godmorgon, erik -godmorgon, axel -godmorgon, jonas -godmorgon, adam -godmorgon, jonte....

ja, jonas är snyggast och jonte är piggast. för övrigt är eriks maja konstnären. (höhö, eriks maja, höhö) men förresten.. det här är min apa;
apan
han heter dr. baklava, men jag kallar honom apan. det var ganska hårt på arvika för apan. så jag ska sy ihop honom. sen är han back in buisiness igen. och apan är inte att lita på:D

för övrigt åt jag haj hos julia i förrgår. det var trevligt. julia är trevlig. fast hennes bror slåss.
men det gör inget.

best wishes/ spader adam och apan.

i förrgår.

morse. var första gången sedan nån gång i slutet av januari. jag kanske ångrade mig. eller jag övervägde att ångra mig. jag släppte lite för mycket löst. och nu är allt upptvistat.jag är helt förvirrningsskadad.men jag kommer väl på nåt.

men nu har jag blivit..

sjuuuuuk, sjuk, sjuk, sjuuuk. och det är en plåga, ohohoho, plåååga.

hemkommen. eller bortkommen. det är väl relativt.

när man har kommit hem och det är tyst stilla.
är det lätt att man slås av nånting dolt och nästan mår lite illa.
jag är livrädd för att vara en sådan man kramas
med
men inte ser i ögonen.

jag har ett otvivelaktigt förakt mot en låt om bahamas.
och de sjöng; det blir bara värre och värre.

men det känns mer som att dagarna blir färre och färre.

men vad ska jag göra av det, det var ju trots allt en enkelt vis att komma närmare
även om det kanske inte riktigt var lika socialt effektivt som en värmare.

det blev en konstig vecka, långa hårda nätter.
nu vet jag inte riktigt vart jag ska, men min för vätter
mot nånting annat.
nånting det förflutna inte redan förbannat.
snart kanske jag gör nånting mer av det här,
inspiration,
konspiration
det kommer sluta i en reklamation. men jag tror inte det blir något problem, även en bortskämd själ
borde klara en liten tid.som träl. och jag har alltid lämnat pengarna tillbaka. eller hur?

(det var nånting jag skulle säga, men det försvann på vägen.)

arvika var iallfall fantastiskt.


still burning.

återigen har en eldföreställning genomförts. olja i hela ansiktet, och fakirimprovisationen gick väldigt bra. jag måste lära mig sluka bara.det är näst sista natten här. min ena familja har flytt landet och närmar sig spanien. vilket sätt. men jag kommer iochförsig bara hem i två dagar för att packa om till arvika. det närmar sig och det känns hur bra som helst. jag har fått en ny vän också, dr. pongo baklava. han är en apa. så jag kallar honom apan ibland också. han är väldigt trevlig.jag tror jag behöver sova litet nu.det verkar som en bra idé. prinsen kanske vill träffas innan också. saksamma.

oh, visst ja. winnerbäck var fantastiskt. (grattis i efterskott, nea).en väldigt bra spelning. bättre än västervik förra året. "men mina fingrar säger, vafantrordujagärilinköping..(nånting) klart det var ett segertåg" splending. och söndermarken. great. jävla poppare. förresten så har jag aldrig citerat bright eyes. och jag är visst charmig. om någon skulle få för sig att läsa mina kommentarer. gör inte det. kisses, spader adam.

ang. norrköping.

jävla skitstad. jag har aldrig missat så många bussar på en helg. det var hårt. och ja, det var en hård helg. nu räcker det med vårdnäs för mig, tror jag. jag är trött på det här nu. jag måste byta människor igen.  det kanske kan funka. jag vet inte. if people won't change, change people. ungefär.

plus några grejer;

-och du. It's sometimes like it never started. and it's sometimes like it'll never end. så är det, vännen.

-alla dessa baklavas. fan ta dig hannes, att baka min baklava alltså.

-ledsen för ikväll. jag ska byta bekantskaper.

godnatt vänner.

RSS 2.0