resedagboken.

resedagboken.se-spadersju.
där publiceras bilder, dagbok etc.

säg till om du vill att jag ska lägga till din adress så du får uppdateringar. tillsvidare publicerar jag samma text här.

                  

Japp, nu är jag där jag ska vara. Närmare bestämt Klosteret 7A, 6100 Haderslev. rum nummer sex. Efter att ha tillbringat fyra dagar med tyskar, en fransman, en dansk, en tjej från slovakien, en från italien, en från brasilien, en från spanien och några ungrare. I köpenhamn.

Som bekant så missade jag de första dagarna av kursen då jag blev sjuk. Men de andra konstaterade att jag inte missat mycket.

Hursomhelst så är mitt rum helt okej, trots heltäckningsmattan. Det är nymålat, så man blir hög. Jag sover på en bäddsoffa. Som är ganska hård, men jag tror de tär okej. Min rygg will tell. Dessvärre har jag ingen stekpanna. Men jag tror det ordnar sig.Toaletten är lite skabbig också. Men jag tror jag överlever. Jag ska försöka lista ut hur tvättmaskinen fungerar också.

Ikväll har jag försökt lista ut var netto ligger. Både Peter och Mirijam sa att det fanns två netto-butiker på varsin sida om mitt hus. Jag tror jag har gått på alla gator inom en kilometers radie.Jävla netto. I morgon ska min tredje handledares (Kirstens) son, Nils visa mig runt stan. Det blir nice. Godnatt.
just det. jag har fått en cykel och en dansk mobil också. eller en finsk egentligen, det är ju en nokia. men saksamma, det är det nummret jag kommer använda i fortsättningen. så säg till om du vill ha nummret.


jag har aldrig bott ensam.har jag just insett.såå..det känns faktiskt lite ensamt.jag antar att det funkar så. jag är så fruktansvärt bra på att skjuta upp saker att inte ta ut känslor och rädslor i förskott. så det kommer när det kommer och ibland blir jag förvånad.
just det. inatt gick i genom halva köpenhamn efter att ha härjat på ett café. kom hem fyra på morgonen.. det var nice.

yatzy!

någon i närheten av min bostad har oskyddat närverk. det är nice.

jag är i danmark nu.

närmare bestämt haderslev. det kommer bilder och info, så snart jag fått i mig något att äta.ont skall med ont fördrivas.

det har hänt så mycket på sistone, men ändå så lite.
lite som om någon minskat trycket, men det ändå uppstått blodvite.det är inte alla som vet vad som ska skrivas.
men mycket ska hända.
det finns några murar och några broar kvar.
som inte blivit brända. det bygger på en dröm,
så jag vet inte vad som ska rivas.

men jag vet att i slutet

skall ont med ont
fördrivas.

kort rubrik.

ny skit på spdrsj.bilddagboken.se  studenten and forward!

RSS 2.0